Jeg tilbyder

Bøgelyset

Psykolog i Kalundborg

Søg din egen vej

Til daglig arbejder jeg terapeutisk med mennesker, der er traumatiserede og lider af senfølger efter seksuelle overgreb, hvor jeg ved siden af dette tilbyder behandlinger i min klinik Bøgelyset. Siden opstarten af klinikken i 2014 har jeg via mit virke som psykolog tilbudt psykologisk rådgivning, terapi og støtte til voksne og unge. Jeg kan også tilbyde øvelser der bringer ro i nervesystemet, og hvor fokusset ikke er på samtalen, men på sanserne og forløsning af følelsesmæssige blokeringer.

Behandlingerne hos mig er funderet i min dybe fornemmelse af ligeværd og respekt for det behov, vi har som mennesker for at blive set. Den mening, der er i selvfordybelsen, er at få kontakt til dit indre, læne dig ind og finde ro; at træde væk fra den massive påvirkning af andre og finde dine egne svar; at mærke, at du er vigtig som dig selv, ved at sidde i nærvær med et andet menneske, som ser, føler med og opdager dig der, hvor du ellers føler dig misforstået og ikke hørt.

Samtaleterapi

Den samtaleterapi, jeg tilbyder, bygger på den psykodynamiske metode. Det, du møder hos mig, er en interesse i dine indre dynamikker – hvilke strategier du har lært dig af nødvendighed og fokus på, hvordan du er dig, uden de gamle strategier. 

Du vil møde en tilgang til at det at være stresset har både ydre årsager og holdes ud længe pga. indre strategier der ikke længere er sunde, men seje. 

Jeg interesserer mig for konfliktområder, både dem, du oplever med andre og dem, du har indeni. Et væsentligt fokus for mig er din følelsesmæssige tilstand og det at give følelserne tid til at være der og plads til at have den betydning de har.

Ro i nervesystemet

At skabe ro i nervesystemet er alfa omega i traumearbejde og ved stress og udbrændthed. Jeg har flere metoder til at hjælpe dig med at få mere ro. 

NADA er øreakupunktur, der har til formål at afbalancere og styrke kroppen. NADA kan bl.a. …

  • Dæmpe stress, angst og uro.
  • Være et supplement til PTSD-behandling, da det udover at dæmpe også øger evnen til at rumme følelser.
  • Give ro og bedre kontakt til dine følelser og dit overblik. 

Jeg benytter mig af NADA i forbindelse med terapi, da samtaler oftest profiteres af NADA og kan hjælpe til at finde ro. Ønsker du at høre mere om denne behandlingsform, er du velkommen til at kontakte mig.

Traume arbejde

Et traume kendetegnes ved at være så overvældende en hændelse, at psyken ikke har kunne rumme, bearbejde og integrere det der skete. Hverken mens eller efter det stod på. Vi kan gå rundt med traumatiske oplevelser dybt begravet i sindet, som fortsat har indflydelse på det vi opfatter som farer og de strategier vi bruger i nutiden.

Konsulent arbejde

Jeg tilbyder behandling eksternt på opholdssteder i samarbejde med den allerede bestående pædagogik og tilgang til den enkelte unge eller voksne. Jeg lægger vægt på at der er overensstemmelse i den unge, så behandlingen bliver en støtte til en igangværende proces. 

Kreativ psykoterapi

Jeg bruger metoder som er fænomenologiske og tager dig lidt ud af den normale samtaleform. Det kan være en familie opstilling over egne indre dynamikker.

Det er for mange en god måde at slippe de gængse tankemønstre og komme i kontakt med underliggende holdninger og følelser. Det er altid med en blid tilgang med fuld respekt for din proces.

De fænomenologiske tilgange åbner for underliggende strategier og deres funktion, og det er herefter muligt at arbejde mere bevidst med det, der dukker op, gennem samtaleterapien. 

Vil du vide mere?